VAN / TUŞBA - Abdurrahman Gazi Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Mrt

22-25 Mart 2022 tarihleri arasında katıldığımız atletizm turnuvasından 4 tane Van birinciliği 3 tane Van ikinciliği ve 8 tane Van üçünçülüğü elde ederek yarışları tamamladık.

100 m 200 m cirit atma uzun atlama gençler b il birinciliği

Cirit gülle disk atma gençler A il üçüncülüğü

100m 200 m 400m gençler b Van ikinciliği

Mrt

Çanakkale ile ilgili düzenlenen kompozisyon yarışmasında 12-D sınıfından Arzu Alpdeğer ilde 1. olmuştur.

Türkiye genelinde düzenlenen"Çanakkale Ruhu"konulu şiir yarışmasında ise 12-D sınıfından Merve Çakır ve Kadir Özdemir adlı öğrencilerin şiirleri ilde 1. seçilmiştir.

Mrt

Tuşba kaymakamı ve farklı meslek dallarından uzmanlar 12.sınıf öğrencilerimizle bir araya geldi.

Mrt

Ülke geneli tüm okullarla eş zamanlı şekilde deprem tatbikatını başarı ile gerçekleştirdik.

Ock

Öğrencilerimiz ve danışmanları tarafından hazırlanan 25 proje bilim fuarında sergilendi.

Ara

İl geneli düzenlenen satranç turnuvasında 3.lük kupasını elde ettik. Okul sproları yüzme yarışında ise 3 tane bronz (üçüncülük) 1 tane de gümüş (ikincilik) madalya elde ettik.

Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Ara

Badminton il misabakalarında okulumuz 4.lük elde etti.

Ekm

Tübitak yarışmalarında dereceye giren ve matematik deneme sınavında başarı gösteren öğrencilere okul müdürü tarafından ödüller verildi.

May

Okulumuzda TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarında öğrencilerimiz ve danışman öğretmenlerinin hazırlamış olduğu 30 proje sergilendi. Fuar alanında projelerin yanı sıra resim sergisi ve müzik dinletisi de gerçekleştirildi.