VAN / TUŞBA - Abdurrahman Gazi Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Nis

TÜBİTAK 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında okulumuz 3 proje ile Van bölge sergisine davet edildi.

Disk atmada il 1.liği

Atletizm 100m il 2.liği

Atletizm 200m il 2.liği

Atletizm 800m il 2.liği

Atletizm 1500m il 2.liği

Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Mrt

12C sınıfı öğrencimiz Nisanur SAYINER "18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma" konulu yarışmada kompozisyon dalında il 1.si oldu.

Mrt

Okulumuz genelinde tüm öğrencilerin katılabileceği bir kitap okuma yarışması yapılacaktır. Öğrencilerin iki kitaptan sorumlu olacağı sınav sonunda dereceye girenlere ödüller verilecektir.

Ock

Akademik ve sportif başarı gösteren öğrencilerimizin velilerine ödülleri okul müdürü Ayhan KOÇAK tarafından takdim edildi. Öğrenci ve velilerimizi tebrik ederiz.

Ara

Son sınıf öğrencilerimiz YYÜ eğitim fakültesinde ziyarette bulunarak ortamı, derslikleri ve laboratuvarları inceleme şansı buldu. Fakülte dekanı ve bölüm hocalarına teşekkür edreiz.

Ara

DYK kurslarındaki öğrencilere yönelik il genelinde gerçekleştirilen sınavda dereceye giren öğrencilerimize valilik tarafından ödüllendirme yapıldı.

Rojin BEDİR (10.sınıflarda)

Taha ÖZSEVİMLİ (11.sınıflarda)

Hanifi KORKUNÇ (12.sınıflarda)

Ara

Kariyer günleri kapsamında iki aile hekimi okula davet edildi.

Ara

Badminton dalında il derecesi alan öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Tüm sınıf düzeylerindeki öğrencilerimiz için 16.10.2022 tarihinde veli toplantısı düzenlendi.

Ekm

Fizik, kimya ve biyoloji derslerinde daha somut ve daha kalıcı öğrenmeler sağlanmak üzere fen laboratuvarımız yenilendi.

Eyl

Okulumuz pansiyonuna yeni gelen öğrencilerimiz için düzenlenen hoş geldin yemeği okulumuz bahçesinde müzik eşliğinde gerçekleşti.

Haz

Öğrencilerimiizin hazırlamış olduğu projeleri 4006 Bilim fuarımızda sergilendi. Sergiye Tübitak temsilcileri, İl milli eğitim yetkilileri, veliler ve öğrencilerin geniş katılımı gerçekleşti.