VAN / TUŞBA - Abdurrahman Gazi Borsa İstanbul Anadolu Lisesi

Mrt

Bu program kapsamında, okulumuz öğrenci ve öğretmenleri tarafından Van Devlet Tiyatrosu'nda tiyatro gösterimi ve resim sergisi yapılmıştır.

Ock

Futsal dalında kız öğrencilerimiz il genelinde yapılan şampiyonada 1.lik elde etti. Öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ock

Kick boks point il birincisi

Kick boks light il birincisi derecelerini aldık.

Ock

Daha önce Ulusal Kalite Etiketi ödülü alan Etwinning projemiz aynı zamanda Avrupa kalite etiketi ödülü de aldı. Destek olan emeği geçen herkese teşekkürler. Okulumuza hayırlı olsun.

Kas

10 Kasım Atatürk'ün anma programı çerçevesinde öğrencilerin hazırlamış olduğu günün anlam ve önemini belirten şiir ve kompozisyon çalışmaların okundu.

Ekm

2023-2024 Eğitim öğretim yılı okul geneli ilk veli toplantımızı 22 Ekim tarihinde gerçekleştirdik.

Ekm

Okulumuz DİKAB zümresi ve öğrencilerimiz Mevlid-i Nebi programını icra ettiler.

Ekm

13 Ekim saat 10:00 da okulumzda deprem tatbikatı gerçekleştirildi.

Eyl

15 Temmuz Şehitleri 6. yıl dönümüzde okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından bir program ile anıldı. Ruhları şad olsun.

Haz

Tübitak 54. lise öğrencileri araştırma projeleri yarışması Türkiye finallerinde Teşvik ödülü aldık.

Haz

Kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.

1.Ece BİLİRER (9F)

2.Nehir AKSOY (9B)

3.Nazlı YALÇIN (9F)

Haz

Okulumuz öğrencileri tarafından hazırlanan "Kefil" adlı oyun Van Devlet Tiyatrosunda sergilendi.

Nis

54. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında Psikoloji kategorisinde birincilik alarak önemli bir başarıya imza attık. Öğrencilerimizi ve danışman öğretmenimizi tebrik eder, Türkiye finallerinde başarılar dileriz.

Danışman öğretmen : Sinan BİLİCİ

Öğrenciler: Berat Baran YİĞİT & Özgür Abdulkadir OKTAY

Nis

TÜBİTAK 54. Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışmasında okulumuz 3 proje ile Van bölge sergisine davet edildi.